Скупштина удружења Заштитник ППС, одржана је 27.11.2022.

Скупштина удружења Заштитник ППС, одржана је 27.11.2022.

Скупштина удружења Заштитник ППС, одржана је 27.11.2022.

Информација донаторима и члановима удружења:

Дана 27.11.2022. године са почетком у 11 часова одржана је Скупштина

удружења „ЗППС“.

У складу са Статутом удружења извршен је одабир новог Главног одбора удружења, усвојен је извештај Управног одбора и Надзорног одбора за 2022. годину. Под тачком разно дискутовало се о будућим активностима и увођењу чланарине. Све тачке су усвојене једногласно.

Биографије чланова новог Главног одбора удружења ће бити постављене на сајту удружења https://zastitnik-pps.rs/

Честитамо свим изабраним члановима и захваљујемо на подршци раду удружења.

Скупштини је презентован Izvestaj UO za 2022. godinu за претходни период . У извештају су сумиране кључне активности, одрађени пројекти и постигнућа удружења. Скупштина је упозната са намером да се уведу чланарине од јануара 2023. године како би удружење било самоодрживо. Презентован је план за наредни период који укључује релизацију пројекта „Црна књига српске привреде“ и пројеката „Иницијатива за укидање затварања објеката на 15/90 дана“ .
Чланови који буду плаћали чланарину имаће могућност постављања питања професионалцима из области права, књиговодства и проеског саветовања, презентацију фирме на сајту удружења у циљу умрежавања и приступ едукацијама по повољнијим условима. Чланови који нису у могућности да плаћају чланарину могу се регистровати као придружени чланови који ће имати приступ ФБ групи удружења. У плану је месечни билтен који би добијали сви чланови. Напоменуто је да се све активности удружења налазе на линку https://zastitnik-pps.rs/kategorija/aktivnosti/
Скупштини је презентован Izvestaj NO za 2022 godinu sv за претходни период , са прегледом финансија , прикупљених донација и реализованих трошкова.
Председник удружења Др. Предраг Митровић је у обраћању члановима Скупштине презентовао циљеве и даље смернице рада удружења чиме је Скупштина закључена у 15 часова.