Поштовани привредници са општине Вождовац и сви људи добре воље, 

Позивамо Вас да се одазовете апелу  удружења са којим сарађујемо - "Дикан" Авала и да узмете учешће у хуманитарној акцији "За Вукашина" којем је потребна помоћ за лечење. Допринос можете дати уплатом на рачун 200-127368899-90 на име Вукашиновог тате Срђана Поповића.  

Удружење "Заштитник предузетника и привредника Србије" у континуитету указује на размере губитака у буџету Републике Србије због чега нема довољно новца да се сва деца лече о трошку државе и да имају бесплатно школовање у складу са Законом о ообразовању. Губици који, по анализи економиста на челу са Проф. др Предрагом Митровићем, износе и до 12 милијарди евра годишње настају шверцом робе, утајама пореза, крађом акцизне робе , намештањем јавних набавки, изношењем новца у иностранство без плаћања пореза на добит у Србији и другим механизмима за које је одговорна Пореска управа. 

Апелујемо да се у свим школама омогући коришћење бесплатних уџбеника фондације "Кавчић" како би више новца остало за хуманитарне акције које су приоритет.